@gemarv opened this issue on February 22nd 2016

Site searches won't show up under "Search Keywords with No Results", but always unter "Site Search keywords" even if there are 0 results. I tried logging with piwikTracker.trackSiteSearch(keyword, false, searchCount) and _paq.push(['setCustomUrl', location.href.toLowerCase()+ '&search_count=' + 0]);

Tracking ist sent by https://webstatistik.****.de/piwik/piwik.php?search=lalala&search_count=0&idsite=1&rec=1&r=635623&h=14&m=34&s=19&url=*******&_id=69edc544661c9f07&_idts=1441199127&_idvc=241&_idn=0&_refts=1456141849&_viewts=1456141849&_ref=https%3A%2F%2Fwww.google.de&send_image=0&pdf=0&qt=0&realp=0&wma=1&dir=0&fla=1&java=0&gears=0&ag=1&cookie=1&res=1920x1200&gt_ms=902

and gets logges by Piwik, but in the wron Report. I preferr tracking via trackSiteSearch, as the search enginge uses ajax to deliver results. I updated Piwik to 2.16.0, but still got the problem.

@tsteur commented on February 23rd 2016

I can reproduce this:

I think it's probably expected behaviour currently but it seems not correct. I'd expect to see it only in the report "With no results" too. However, I think the "Site Search Keywords" is currently designed to show all keywords and the report below with "no results" is basically only a filtered view of the report containing all keywords.

ping @mattab

@mattab commented on March 15th 2016

It works as expected: Site Search keywords lists all searches. Search Keywords with No Results lists all keyword without any search result (it is a filter of the Site Search keywords table. Maybe we could add a report footer note to explain this?

@tsteur commented on March 15th 2016

Yes footer note or changing report title will help

Powered by GitHub Issue Mirror