@robocoder opened this Issue on July 6th 2009 Contributor

Installation redirects to "undefined". Not sure if it's a regression from the Zend_Session patch, but saw this each time I chose to delete existing tables:

127.0.0.1 - - [05/Jul/2009:17:23:30 -0400] "GET /index.php?action=tablesCreation&module=Installation HTTP/1.1" 200 5955 "http://localhost/index.php?action=databaseSetup" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060308 Ubuntu/9.04 (jaunty) Firefox/3.0.11 FirePHP/0.3"
127.0.0.1 - - [05/Jul/2009:17:23:35 -0400] "GET /undefined HTTP/1.1" 404 350 "http://localhost/index.php?action=tablesCreation&module=Installation" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060308 Ubuntu/9.04 (jaunty) Firefox/3.0.11 FirePHP/0.3"
127.0.0.1 - - [05/Jul/2009:17:23:36 -0400] "GET /index.php?action=tablesCreation&module=Installation&deleteTables=1 HTTP/1.1" 200 4853 "http://localhost/index.php?action=tablesCreation&module=Installation" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060308 Ubuntu/9.04 (jaunty) Firefox/3.0.11 FirePHP/0.3"

Unit Tests all_tests.php fails in tests/core/API/DocumentationGenerator.test.php, but succeeds when test is run by itself. Where is it getting website id 2?

Exception: ../tests/core/API/DocumentationGenerator.test.php -> Test_Piwik_API_DocumentationGenerator -> test_callableApiMethods_doNotFail -> Unexpected exception of type [Piwik_Access_NoAccessException] with message [You can't access this resource as it requires a 'view' access for the website id = 2.] in [/home/apang/work/piwik/trunk/core/Access.php line 340]
@robocoder commented on July 6th 2009 Contributor

Re: Unit Tests. The problem is interdependencies and interactions between unit tests. The DocumentationGenerator.test.php cannot be run after SitesManager.test.php. Database.test.php must run before other table-based tests.

@robocoder commented on July 6th 2009 Contributor

(In [1287]) fixes #845 - php 5.3 backward incompatibilities and deprecated functionality;
quick fixes #851 - unit tests; also fix redirect error in Installation when deleting existing tables

This Issue was closed on July 6th 2009
Powered by GitHub Issue Mirror