@TimGr opened this Issue on October 15th 2014

Hey everyone,

I got this error in my console:
Failed to load resource: net::ERR_CACHE_MISS

The error is displayed on each page, wich includes the Javascript-Tracking-Code.
On my imprint page I got the error twice, one for the Tracking-Code and one for the Piwik-Deactivate-Iframe.

It seems, that the error appear only in Chrome.
Can someone help?

Cheers Tim

@jakon89 commented on October 15th 2014
@TimGr commented on October 15th 2014

Thank you for your quick response.
Tried it and disabled all plugins, but the error is still there. Seems to be chrome itself?!

EDIT: I have done some research... google analytics had the same issue, which was related to Ad Blockers.

@tsteur commented on October 15th 2014 Owner

Alright. So will close as problem is an Ad blocker if I got it right? Feel free to reopen in case there is something we can do about it.

@TimGr commented on October 18th 2014

@tsteur Sorry, I think I have expressed myself a bit stupid...
I don't use a Ad-Blocker Plugin or something else. I even disabled all plugins, but still have the error.

@tsteur commented on October 19th 2014 Owner

I looked into this and also searched for this issue. I don't think there is anything we can do right now. It seems to be related to the latest Chrome version see https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=424599 and another related link http://stackoverflow.com/questions/26408931/bizarre-error-in-chrome-failed-to-load-resource-neterr-cache-miss

@mattab commented on October 20th 2014 Owner

@tsteur I've moved it back to Short term - hopefully this issue will be fixed upstream in coming weeks!

@TimGr commented on October 20th 2014

Google knows it probably, but I have sent a chrome bug report. I hope they fixed that...
Thanks for the quick replies :)

@Niranth commented on November 14th 2014

I have the same problem. while searching about this on google i found this.
http://stackoverflow.com/questions/26494153/stupid-error-failed-to-load-resource-neterr-cache-miss
so, hope this bug will be removed by chorme in the next version.

@tsteur commented on November 16th 2014 Owner

Will close it as it seems to be a bug in Chrome and will be fixed there.

@thanhdlk33 commented on June 2nd 2016

I also encountered this problem ,
who fixex this error ?

I 'm having problems with the site running on mobile phones . when I pressed the button on the website if I returned it err error -cache -miss . it only happen on chrome browser.

Who can help me solve this problem ?? Thanks. help.
my site :+1: [http://batdongsan3mien.com/]

@mattab commented on July 7th 2016 Owner

@thanhdlk33 What browser version are you using on your device? could you please attach a screenshot showing the error?

@tonytranupc commented on August 30th 2016

I found this useful guide from Google, it may help you to solve this issue. Check it out!

https://usefulpcguide.com/17838/err_cache_miss/

This Issue was closed on November 16th 2014
Powered by GitHub Issue Mirror