@chiwingv opened this Issue on October 6th 2014

Hi There,

I have imported IIS 8 log ( including time-taken field ) into Piwik 2.7.0 successfully.

However the time-taken information is not working as " average generation time " are all 0s in the report.

Not sure it is a incorrect regex or the "generation_time_milli" parameter is not supporting IIS log yet?

( I've tested apache CLF, average generation time is working fine in the report )

log.jpg - the log file content for import. 
#Fields: date time cs-uri-stem cs-uri-query c-ip cs(User-Agent) cs(Referer) sc-status time-taken 
2014-09-27 10:00:00 /api/AutoCompleteService/apiEstateAutoComplete/ keyword=%E6%96%B0%E5%85%83&callback=_jqjsp&_1411811867650= 119.247.34.224 Mozilla/5.0+(Windows+NT+6.1;+WOW64)+AppleWebKit/537.36+(KHTML,+like+Gecko)+Chrome/37.0.2062.124+Safari/537.36 http://hk.cet.com/home/Index.aspx 200 436000 
![log](https://cloud.githubusercontent.com/assets/9033718/4523559/01cbd500-4d39-11e4-8d20-0e5da9caae8b.jpg)

result.jpg - the import error is " invalid line detected ( line did not match ) "

./import_logs.py --url=http://localhost/piwik/ /var/www/html/piwik/misc/log-analytics/test2.log --idsite=1 --dry-run --show-progress --debug --debug --log-format-regex="(?P<date>^\d+[-\d+]+[\d+:]+) (?P<path>/\S*) (?P<query_string>\S*) (?P<ip>[\d*.]*) (?P<user_agent>\S+) (?P<referrer>\S+) (?P<status>\d+) (?P<generation_time_milli>\S+)" 

result

Many thanks

@diosmosis commented on December 9th 2014 Member

Fixed by #6825.

This Issue was closed on December 9th 2014
Powered by GitHub Issue Mirror