@larsen0815 opened this Issue on August 4th 2014

I have updated my Piwik installation from 1.12 to 2.4.1 and after I fixed the first problem (https://github.com/piwik/piwik/issues/5919), the next problem was that the layout was broken, the menu was showing but not clickable, and no data was shown.

Turns out that Piwik apparently split up the configuation section "Plugins" to "PluginsInstalled" and "Plugins_Tracker" (not necessarly with this update), but still uses the old section if it exists. Removed that section and Piwik looks fine again.

@mattab commented on August 4th 2014 Owner

Thanks for the report. having the old section should not have caused a problem. Maybe this was another issue that was fixed in a different way :)

@larsen0815 commented on August 5th 2014

No, most defnitely the cause of it. When I remove the section, the error is gone. When I put it back in, the error happens again.

@mattab commented on August 5th 2014 Owner

What section do you add to config file in 2.4.1 to reproduce the bug?

@larsen0815 commented on August 5th 2014

The section "Plugins":

[Plugins]
Plugins[] = "API"
Plugins[] = "Widgetize"
Plugins[] = "Actions"
Plugins[] = "Dashboard"
Plugins[] = "Referers"
Plugins[] = "UserSettings"
Plugins[] = "UserCountry"
Plugins[] = "VisitsSummary"
Plugins[] = "VisitFrequency"
Plugins[] = "VisitTime"
Plugins[] = "VisitorInterest"
Plugins[] = "Provider"
Plugins[] = "Login"
Plugins[] = "UsersManager"
Plugins[] = "SitesManager"
Plugins[] = "Installation"
Plugins[] = "Feedback"
Plugins[] = "CoreHome"
Plugins[] = "CoreUpdater"
Plugins[] = "CoreAdminHome"
Plugins[] = "CorePluginsAdmin"
Plugins[] = "Goals"
Plugins[] = "DBStats"
Plugins[] = "AnonymizeIP"
Plugins[] = "LanguagesManager"
Plugins[] = "SEO"
Plugins[] = "MultiSites"
Plugins[] = "PDFReports"
Plugins[] = "UserCountryMap"
Plugins[] = "Proxy"
Plugins[] = "Live"
Plugins[] = "CoreHome"
Plugins[] = "CoreUpdater"
Plugins[] = "CoreAdminHome"
Plugins[] = "CorePluginsAdmin"
Plugins[] = "Installation"
Plugins[] = "SitesManager"
Plugins[] = "UsersManager"
Plugins[] = "API"
Plugins[] = "Proxy"
Plugins[] = "LanguagesManager"
Plugins[] = "PrivacyManager"
Plugins[] = "DoNotTrack"
Plugins[] = "ImageGraph"
@mattab commented on August 10th 2014 Owner

Cannot reproduce the errors when I paste this in my config.

This Issue was closed on August 10th 2014
Powered by GitHub Issue Mirror