@anonymous-piwik-user opened this Issue on March 9th 2009

When I access Piwik via HTTPS with Internet Explorer, some graphs aren't displayed. Instead of the Graph there is only the URL shown. This occures with the plugins "Last unique visitors graph", "Last visits graph", "Visitor continents", "Browse by family" and "List of plugins".
Keywords: graph, plugin, display

@anonymous-piwik-user commented on March 9th 2009

Attachment: A screenshot of the problem
screenshot.jpg

@robocoder commented on May 5th 2009 Contributor

Attachment:
590.diff

@anonymous-piwik-user commented on March 9th 2009

This occures since the beginning and with the latest version 0.2.32 too.

@robocoder commented on March 9th 2009 Contributor

Dupes ticket #550.

@mattab commented on March 9th 2009 Owner

vipsoft, is it dupe? does that mean that the ticket shouldn't have been closed?

dawn, can you please provide URL to the ssl piwik instance with no showing graphs?

@robocoder commented on March 9th 2009 Contributor

I believe the proposed patch for #550 would have applied to all dynamic content. In comparison, the modified patch doesn't appear to take into account API requests, e.g., the data= URL for OFC flash graphs, like:

http://piwik.org/demo/index.php?module=VisitsSummary&action=getLastVisitsGraph&idSite=1&period=day&date=2009-02-08%2C2009-03-09&viewDataTable=generateDataChartEvolution

@robocoder commented on April 9th 2009 Contributor

See also #646

@robocoder commented on May 5th 2009 Contributor

(In [1088]) Fixes #590 - use relative path

@mattab commented on May 5th 2009 Owner

(In [1089]) - refs #590 without the / in /libs/... the path is wrong on my windows box (missing the /)

@robocoder commented on May 5th 2009 Contributor

[1089] breaks on my Linux box ... re-opening until we get this one right

@robocoder commented on May 5th 2009 Contributor

Matt: can you test the fix in [1092] on your Windows box?

@mattab commented on May 6th 2009 Owner

vipsoft, works fine!

@robocoder commented on June 19th 2009 Contributor

(In [1242]) refs #691, refs #590 - fix regression with Flash over https with IE

This Issue was closed on June 19th 2009
Powered by GitHub Issue Mirror