@anonymous-piwik-user opened this issue on March 10th 2008

I enter the details as required, click go and get an error message saying 'IE cannot display the web page' or in Firefox: 'The connection to localhost was interrupted while the page was loading.'

(Running MySql 5.0.51a and PHP 5.2.5)

@anonymous-piwik-user commented on March 10th 2008

Attachment: logextract.txt

@mattab commented on March 10th 2008

What does your APACHE error.log contain? Can you try on a different server?

@anonymous-piwik-user commented on March 10th 2008

I am running on local pc (IIS5).

I tried our test server (Windows 2003/IIS6) and attach an extract of the log file - it doesn't really say much.

Is it not compatible with Windows/IIS setup?

@mattab commented on March 11th 2008

We haven't tested under windows IIS recently but it used to be compatible. Can you attach your ERROR log file? you've attached here the access log file but there should be some errors displayed

@anonymous-piwik-user commented on March 17th 2008

I can also say that I am having this problem on my Windows Server 2003 machine which is running IIS 6 with PHP 5. Right when I click the GO button on the sql setup page it tries to go to a HTTPS site.

@mattab commented on March 17th 2008

Can someone give me access to a IIS web server so I can try to find & fix the bug?

Or create a file

<?php
echo $_SERVER['HTTPS'];

and tell me what the output is.

@anonymous-piwik-user commented on March 17th 2008

I never noticed that before. My installation also tries to go to HTTPS url. I ran the file you gave above, and the result is 'off'.

Incidentally, I installed Apache on my local machine, and installed Piwik just fine on that.

@mattab commented on March 17th 2008

(In [382]) - trying to fix #5553. Please apply the change to Url.php to make sure this fix is working. reopen the bug if the fix is not working

This issue was closed on July 23rd 2008
Powered by GitHub Issue Mirror