@anonymous-piwik-user opened this Issue on January 13th 2014

The real time map is showing a negative amount of seconds ago that a page view happened - this in turn causes no animation of the circle when a new page view happens.
Keywords: realtime map

@anonymous-piwik-user commented on January 15th 2014

Attachment:
screenshot.jpg

@mattab commented on January 14th 2014 Owner

Can you please post screenshot of that bug?

@halfdan commented on January 22nd 2014 Member

That "bug" is quite easy to explain: The server time and your local computer time don't match. The "[x] time ago" strings are computed on your computer based on the timestamp that the server recorded for the visit. The time on your computer is probably running a few seconds behind and that's why the visits seem to come from the future.

I'd vote for wontfix.

@anonymous-piwik-user commented on January 22nd 2014

Although I agree that your theory makes sense, it does not explain how I get this error on two seperate computers both on my server and on the piwik demo. I will however verify the time on both my server and local computers and report back.

But even if this is an issue, there is surley a way to prevent this from happening.

@halfdan commented on January 22nd 2014 Member

Both, the Piwik Demo and your own server are probably synced with the ntp service - so their clocks match. The only solution is to ensure your local time is synced with a time server.

@anonymous-piwik-user commented on January 22nd 2014

Okay, so I will give it to you that updating my time did in fact fix the negative seconds. However, it did not fix the missing animation.

@mattab commented on March 6th 2014 Owner

I believe this will be fixed in git master after this pull request is merged https://github.com/piwik/piwik/pull/235

This Issue was closed on March 11th 2014
Powered by GitHub Issue Mirror