@hpvd opened this Issue on November 23rd 2013

Visitor/overview loads endlessly/forever for new data e.g. from November.
Data from earlier this year is shown after a few moments correctly.
Please see attachments

Visitor/visitor-log works fine for same period (e.g. November)

@hpvd commented on November 23rd 2013
@hpvd commented on November 23rd 2013
@hpvd commented on November 23rd 2013
@hpvd commented on November 25th 2013
@hpvd commented on November 23rd 2013

problem is also very good visible on dashboard: e.g. October all data is shown after a few moments, November most data is still loading after a several minutes

please see new attachments

@mattab commented on November 25th 2013 Owner

It sounds like auto archiving is not setup maybe? can you configure the cron as explained in http://piwik.org/docs/setup-auto-archiving/ and this should fix it, cheers

@hpvd commented on November 25th 2013

sorry i never touched this setting (please see attachemnt) for several versions of Piwik...
Within older piwik 2.0 beta versions everything works fine...

@mattab commented on November 28th 2013 Owner

Do you still experience the issue with 2.0-b10?

@hpvd commented on December 12th 2013

yes it's still there - even in b12.
Some periods load - others doesn't.

@hpvd commented on December 12th 2013

only visitor log loads always
=> do you run tests with latest php 5.3 and / or ecommerce tracking?

@mattab commented on December 13th 2013 Owner

For me it's working. Can you reproduce on demo.piwik.org ?

@hpvd commented on December 21st 2013

do not now why but in 2.0 final it was still there, but with 2.02 it's fixed!!
Same with
#4354
=> any idea what solves this??

@mattab commented on December 21st 2013 Owner
This Issue was closed on January 6th 2014
Powered by GitHub Issue Mirror