@anonymous-piwik-user opened this Issue on June 27th 2013

Hi,

I'm using version 1.12, PHP 5.4.7.
Actually, I'm using XAMPP 1.8.1.

When defining a segment, if I add a comma to a Custom Variable value and then try to see a report from the "Visitors > Overview", an error shows up.

How to reproduce:
1) Create a segment (e.g. "My Segment").
1.a) Select the "Custom Variable value 1 (scope visit)"
1.b) Filter operator: Is
1.c) Value: "Doe, John" (in my case, cust var with ID 1 has names).
2) Select the new segment.
3) Go to "Visitors > Overview".
4) Click on the first report (e.g. "X visits, X unique visitors").

You should see an error message:
The segment ' John' is not valid.

I found that the problem is the comma inside the value.
Don't know if there are other characters that cause this error.

Regards,

Marcos
@anonymous-piwik-user commented on June 28th 2013

Did you try to in value 1.c to use regex to filter?

It could just be that which will allow you to select John, Doe

Perhaps a "Doe,*John"

@anonymous-piwik-user commented on June 28th 2013

Hi lesjokolat,

Yes, I tried that, but it does not filter the required user name.
Besides the use of regexp in the custom variable value, I think nothing should break because a custom variable value has a comma inside. That is why I reported the issue as a bug.

Regards,

Marcos
@mattab commented on June 29th 2013 Owner

Thanks for the report!

@mattab commented on December 1st 2014 Owner

works in modern Piwik

This Issue was closed on December 1st 2014
Powered by GitHub Issue Mirror