@anonymous-piwik-user opened this Issue on April 8th 2013

!
"Piwik" - . FTP. .

, ?

Hello!
When installing the "Piwik" the second step does not boot - just a white screen and all. Tried perezapisyvayt files on FTP. Tried to change the server configuration.
What I specifically me to work?
Keywords: white screen, not working, step 2

@mattab commented on April 8th 2013 Owner

can you check your server error logs ?

@anonymous-piwik-user commented on April 11th 2013

Log access:
_...202 - - +0300 "GET / HTTP/1.0" 200 7899 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.31 (KHTML, like Gecko) Chrome/26.0.1410.43 Safari/537.31"
*...202 - - +0300 "GET /piwik.php?url=http://example.com HTTP/1.0" 200 43 "http://stat.*.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.31 (KHTML, like Gecko) Chrome/26.0.1410.43 Safari/537.31"
_.
.**.202 - - +0300 "GET /index.php?action=systemCheck HTTP/1.0" 200 - "http://stat.***.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.31 (KHTML, like Gecko) Chrome/26.0.1410.43 Safari/537.31"

Log errors is empty...

@mattab commented on April 14th 2013 Owner

please ask in the forums: http://forum.piwik.org/

or maybe send the link to the installer so we can see the white page (email: matt att piwik.org)?

@anonymous-piwik-user commented on April 15th 2013

[http://stat.bazstudio.com] - link to the installer. Thank you!

@mattab commented on April 15th 2013 Owner

please dont reopen. Check your server error logs as the error should definitely be logged there.

Otherwise try changing permissions to 755 ?

This Issue was closed on April 15th 2013
Powered by GitHub Issue Mirror