@anonymous-piwik-user opened this Issue on November 14th 2011

Searching for any keyword returns nothing but the standart menus on mainpage, documentation, forums... Search in Developer Zone works fine.

Checked in Chromium15-based browser & IE.

Btw, clicking on Piwik logo in Dev Zone doesn't return to the homepage. dev.piwik.org could be accessed via click on # Developer Zone instead of Piwik logo... Maybe it is a feature?

@anonymous-piwik-user commented on November 14th 2011

Attachment: 2 image: 1st - just after click and 2nd - after page reload.
SRWareIron15_Search_bug.zip

@robocoder commented on November 14th 2011 Contributor

Thanks for the feedback.

The developer zone is unique. Yes, search and "home" is limited to Trac. The other search is google powered. This is intentional.

@mattab commented on November 14th 2011 Owner

Searching for any keyword returns nothing but the standart menus on mainpage, documentation, forums... Search in Developer Zone works fine.

This sounds like a bug if you don't see the search result in the left frame? try with FF and IE?

@anonymous-piwik-user commented on November 14th 2011

Search still not work in IE & SRWare Iron - Cromium15-based browser.
It works on other sites and even return requested pages from site:piwik.org,
but not via the site's or forum's search field.

@mattab commented on November 14th 2011 Owner

Thanks for the report, I now fixed the search results (the code had to be updated)

Please let us know if you find more issue on the www ;)

This Issue was closed on November 14th 2011
Powered by GitHub Issue Mirror