@anonymous-piwik-user opened this Issue on July 12th 2011

[~](root@db)# su nginx -c /var/www/html/analytics/misc/cron/archive.sh
Starting Piwik reports archiving...

Archiving period = day for idsite = 1...
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<results>
<result date="2011-05-22" />
<result date="2011-05-23" />
<result date="2011-05-24" />
<result date="2011-05-25" />
<result date="2011-05-26" />
<result date="2011-05-27" />
<result date="2011-05-28" />
<result date="2011-05-29" />
<result date="2011-05-30" />
<result date="2011-05-31" />
<result date="2011-06-01" />
<result date="2011-06-02" />
<result date="2011-06-03" />
<result date="2011-06-04" />
<result date="2011-06-05" />
<result date="2011-06-06" />
<result date="2011-06-07" />
<result date="2011-06-08" />
<result date="2011-06-09" />
<result date="2011-06-10" />
<result date="2011-06-11" />
<result date="2011-06-12" />
<result date="2011-06-13" />
<result date="2011-06-14" />
<result date="2011-06-15" />
<result date="2011-06-16" />
<result date="2011-06-17" />
<result date="2011-06-18" />
<result date="2011-06-19" />
<result date="2011-06-20" />
<result date="2011-06-21" />
<result date="2011-06-22" />
<result date="2011-06-23" />
<result date="2011-06-24" />
<result date="2011-06-25" />
<result date="2011-06-26" />
<result date="2011-06-27" />
<result date="2011-06-28" />
<result date="2011-06-29" />
<result date="2011-06-30" />
<result date="2011-07-01" />
<result date="2011-07-02" />
<result date="2011-07-03" />
<result date="2011-07-04" />
<result date="2011-07-05" />
<result date="2011-07-06" />
<result date="2011-07-07" />
<result date="2011-07-08" />
<result date="2011-07-09" />
<result date="2011-07-10">589</result>
<result date="2011-07-11">85917</result>
<result date="2011-07-12">39818</result>
</results>/var/www/html/analytics/misc/cron/archive.sh: line 73: 5695 Segmentation fault $CMD

Line 73 is highlighted here: http://node.gordo4.com/snaps/afc48caec73587d6006130a6b447aef7.png

I can try to do an strace if that helps? It doesn't happen every time however. Usually when it happens, I can run it again right after and it goes through fine.

@mattab commented on July 14th 2011 Owner

Thanks for the report, but Seg fault is not a Piwik bug. See Segmentation fault FAQ

This Issue was closed on July 14th 2011
Powered by GitHub Issue Mirror