@anonymous-piwik-user opened this Issue on July 10th 2011

Piwik Version 1.5.1

Directory Structure:
http - xxxxx.com/pwk (I question why the javascript shows //pwk)

Under Website Management

ID Name URL's
1 www.xxxxx.com xxxxx.com//pwk

The report to load by default http://www.xxxxx.com

The javascript code I paste shows the URL of http://www.xxxxx.com**//pwk**

Issue with active SEO plugin:

I know my website has a decent page rank, and well over 1,000 back-links to my site on Google, and the other SE's, but when I load the SEO widget it is not picking up all stats with http://www.xxxxx.com**//pwk**

It states PR 0/10
Black-links from Google 0, Yahoo 0, and blah blah.
It only picks up the Alexa rank.

Steps I've taken

I tested it with http://www.xxxxx.com (removed //pwk) and it worked as I did get the results. It seems having //pwk is causing issue.

If it is causing other issues within areas of the program I am not yet aware of it.

The Admin reply in the forum for my post

Anthon
July 09, 2011 10:26PM

"Create a ticket in trac. Looks like we need to strip off the path when querying those services."

Thank you,
EvilMishMash (Michele)

@robocoder commented on July 10th 2011 Contributor

The Javascript code displayed is generated using the browser's current url. If you don't believe that's the case, open a separate ticket and include a screen shot.

I'm only going to address the SEO widget. Hmm... with FF5, the input box isn't updating the URL used in the getrankings query.

@robocoder commented on July 31st 2011 Contributor

(In [5063]) fixes #2559

This Issue was closed on July 31st 2011
Powered by GitHub Issue Mirror