@anonymous-piwik-user opened this Issue on June 26th 2011

I've set up a custom variable to track an event on my website - every visitor has this custom variable set to one of two values. .

It looks like the variable is tracking page views and visits correctly

However, in the ecommerce report - the custom variable section is showing no revenue. There has been revenue during this period and it show correctly in the other ecommerce reports.
Keywords: "custom variables" ecommerce

@anonymous-piwik-user commented on June 29th 2011

Attachment:
Visitor-log.png

@anonymous-piwik-user commented on June 29th 2011

Attachment:
e-commerce-tab.png

@mattab commented on June 29th 2011 Owner

mclowe, thanks for the report. Can you please post a screenshot of the Visitor log for a given DAY, with custom variables + Ecommerce interactions, then put screenshot of the Ecommerce>Custom Variables report for this same day? just to confirm the bug thanks

@anonymous-piwik-user commented on June 29th 2011

Here you go.

The visitor log is just one person, but it shows the custom variable and the ecommerce interaction.

The new e-commerce functionality is awesome. If there is anything else you need, please let me know.

@mattab commented on September 13th 2011 Owner

Maybe duplicate of #2564?

@mattab commented on September 28th 2011 Owner

Do you track the ecommerce order using the Tracking API php?

I suppose so, and there is a known bug: #2564

If you are NOT using the tracking API (in php for example) BUT you are still seeing this custom variable attribution bug, please post a comment to reopen the ticket

This Issue was closed on September 28th 2011
Powered by GitHub Issue Mirror